8 Temmuz 2015 Çarşamba

Kırışıklık giderici doğal tarifler

kirisiklik
Gençlik iksiri olarak kabul edilen DHEA hormonu içeren yiyecekler kırışıklıklarla mücadelede oldukça yardımcıdır. Bu madde özellikle yağlı yapısıyla bilinen avokadoda bulunmaktadır. Bu nedenle özellikle alın bölgeniz için, 2 hafta boyunca her akşam limon suyu ile avokado tüketin. Bu kürü yaptığınızda 4 gün içerisinde etkisini göstermeye başladığını göreceksiniz.

Ağız çevresi için soya
Burun çevresinde başlayıp, ağız bölgesinde biten bir çizginin oluşmasını istemiyorsanız, doğal maddeler ve masajla kolayca önleminizi alabilirsiniz. Bunun için, bolca soya ürünü tüketin. Çünkü soyalı ürünler flavonoit olarak adlandırılan hücre koruyucu madde içerir. Bu madde aynı zamanda bazı bakım kremlerinde de bulunmaktadır. Flavonoit içeren kremleri problemli bölgelerin üzerine sürüp, 5 dakika kadar parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle masaj yapın. Her gün kullandığınız takdirde, 2 hafta içerisinde etkili bir sonuç almanız mümkün olacak.

Üst dudak için zeytinyağı
Üst dudak çevresi çoğu zaman ihmal edilir. Oysa bu bölge en hızlı nem kaybına uğrayan bölgedir. Bu durumda en büyük yardımcınız zeytinyağı. Üst dudağınıza birkaç damla zeytinyağı sürüp, parmak uçlarınızla hafifçe üzerine vurun. Bu hareket kan dolaşımını hızlandırırken zeytinyağı da cildinizi yumuşatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder