8 Temmuz 2014 Salı

Sütle Gelen Cilt Temizliği

sut-ile-cilt-sagliginizi-koruyun
Televizyonlarda gördüğünüz süt banyoları yalan değil. Süt kuru ciltlere çok iyi gelmekte ve canlanmasını sağlamaktadır. Bu makalemizde sütün nimetlerinden yararlanarak sağlıklı cilt bakımından bahsetmek istiyoruz.

Temizleme Sütü: Laktik asit sayesinde kuruyan ve gerginleşen cildi rahatlatır ve esneklik kazandırır.Sonrasında kullanacağınız salatalık ile cildinizi besler ve nemlendirebilirsiniz. Süt büyülü bir maddedir. Bebekleri besleyip büyüttüğü gibi cildinizi de gençleştirecektir.

Gergin ciltlere birebir

Sürekli olarak cilt gerginiliğinden şikayet edenler için bulunmaz bir velinimet. Yarım litre sütün içerisine bir kaç damla gül suyu ekleyerek bir pamuk yardımıyla vücudunuza sürebilirsiniz.İçeriğinde bulunan laktik asit cildinize ihtiyacı olan serinliği ve nemi verecektir.

Süt Banyosu Tarifi

Eğer evinizde küvet varsa bu tarifimiz size göre. Banyo suyunuzu istediğiniz uygun sıcaklıkta hazırlayın ve doldurun. Sonrasında içerisinde 300 gr kadar süt tozu ekleyin. Eğer bunu bulamıyorsanız 1 litreye kadar olan miktardan az olmak suretiyle sıvı süt de dökebilirsiniz. Bununla birlikte, biraz badem yağı, biraz gül suyu ve en sevdiğiniz parfümden biraz ekleyiniz. Artık krallara layık bir banyo ile cildinizi sevindirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder