29 Mart 2013 Cuma
Kaş Kaldırma Estetik Ameliyatı
Kaşlar yaşın ilerlemesi ile birlikte dokuları gevşer ve yerçekimine de yenik düşerek aşağıya doğru sarkmaya başlar. Kaşların aşağıya doğru sarkmasıyla kişinin yüzünde yorgun, bitkin, kızgın ve olduğundan daha yaşlı bir ifade oluşur. Yaşlanma ve yerçekiminin etkileri dışında kişi yüz felci veya bazı tümörlere bağlı hastalıklarla da kişinin kaşları aşağıya doğru sarkma gösterir. Bazen kaş sarkmaları hata safhaya çıkarak kişinin göz kapaklarına baskı yapar ve gözünü açık tutabilme, görme yetisini zorlamaya başlar.
Kaş kaldırma ameliyatı tek başına yapılan bir ameliyat mı?
Kaş kaldırma estetiği genelde göz kapağı ameliyatı veya alın germe ameliyatı ile birlikte yapılır. Ancak göz kapaklarınızda sarkma olmadığı, alın bölgesinde bir kırışıklık ya da sarkma durumu olmadığı halde sadece kaşlarınızda sarkma, düşme var ise tek başına kaş kaldırma estetiği de olabilirsiniz.
Kaş kaldırma ameliyatında hangi tür anestezi uygulanıyor?
Sadece kaş kaldırma estetiği yaptıracaksanız lokal anestezi uygulaması altında estetik ameliyatınızı olabilirsiniz.
Kaş kaldırma ameliyatı nasıl yapılıyor?
Kaş kaldırma ameliyatı için alnın üstündeki saçlı deriden 1 cm kadar bir kesi yapılıyor ve bu kesinde girilerek, kaşların altındaki dokular yukarı doğru asılıyor. Bu kadar basit bir estetik operasyon olan kaş kaldırma estetiği sonunda pek ağrınız olmuyor ve günlük hayatınıza hemen dönebiliyorsunuz. Ameliyat sonrası 2 gün suyla temas etmemeniz gerekiyor.
Kaş kaldırma ameliyatında iz kalıyor mu?
Kaş kaldırma estetiğinde giriş yeri saçlı deri olduğu için ameliyat izi görünüyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder