16 Kasım 2016 Çarşamba

Cildinizin genç kalması için 5 güzellik sırrı

Pratik-Guzellik-Bilgileri
İnsanlar yüzlerinde ince çizgiler, kahverengi işaretler, gülümseme çizgileri, kaz ayağı gibi ilk yaşlanma belirtilerini gördüğünde birden panik oluyorlar. Pek çok sebebe göre değişse de, bu sinyaller 30'undan sonra belirir. Panik yapmaya gerek yok çünkü iyi haber şu ki gördüklerinize yanıt vermek için asla çok geç değildir. Ne zaman fark edip müdahale ederseniz, o kadar iyidir. Çünkü geç kalmak hiçbir şey yapmamaktan çok daha iyidir.

Şimdi sırasıyla bakalım;

- D vitamini çok önemli. Özellikle kışın güneşi gördüğünüz an, açık havada bu vitamini depolamaya gayret edin. Yazınsa güneşin zararlı etkilerinden korunarak, makul saatlerde güneş banyosu yapın.

- Gıdanıza dikkat edin. İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Şeker cilde çok zararlı. Başta su olmak üzere sıvı alımınızı artırın.

- Kilonuza dikkat edin. Kilo her zaman sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Ayrıca sık kilo alıp verme de yine cildin formunu bozan bir durumdur. Bu sebeple egzersizle sabitlenmiş kilo yönetimi bir yaşam biçimi olmalı

- Nemlendirici kullanın. Özellikle Örümcek Ağı kremi gibi içeriğiyle anti aging formülasyona sahip ürünleri tercih edin. Bitkisel kök hücre ve peptitler cilde son derece faydalı. Düzenli şekilde kullanın, cildinize destek olun. Aynı şekilde haftalık evde uygulayacağınız maskeler de cildinize son derece faydalıdır.

- Medikal estetikten yardım alın. Zamanında yapılmış ve bireysel ihtiyaçlara göre planlanmış bir medikal estetik programı, her zaman yaşınızın iyisi olmanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder