20 Temmuz 2013 Cumartesi

Yağlı Cilt Bakımı ve Olgun Cilt Bakımı

cilt-tipleri
Yağlı Cilt
Cilt tipine parlak ve yağlı, gözenekleri gör. Gözenekler genellikle siyah nokta, doldurulur ve lekeli olabilir. Yağlı cilt sorunu önlemek için, sivilce bir günlük temizlik programı çok dikkatli olması gerektiğidir. Kullanılan ürünler: Jel tipi temizleyici, alkollü tonik, su içerikli nemlendirici ve temizleyici ve sarkma önlemek için sıkılaştırıcı maskeler.

Eğer Yağlı Cilt Sivilceliyse ise
Sivilce, siyah nokta ve çökelme meydana kapalı gözenekleri çıkamayıp, dışarı fazla yağ salgısı. Ürünleri dikkatli seçim yağlı ciltler için kullanılmalıdır. Kullanılan ürünler: Antiseptik sabun (kükürt, kafur, katran içeren ürünler)

Eğer size Hassa Yağlı Ciltler
Genişlemiş gözenekler, kırmızı lekeler zaman zaman görünür.Pul duyarlılığını karşılamak edebiliyoruz. Iç ve dış etkenlere karşı duyarlı. Kaşıntı ve yanma görülebilir. Kullanılan ürünler: kesinlikle Süt tipi temizleyici, alkolsüz tonik, alerji giderici kremler ve genelde cildin yapısı su içeriği, hafif nemlendiriciler için susamış.

Olgun Cilt
Cilt bir tür yaşayan bir sonucu olarak hücre yavaşlama. Kaba bir görünüm elde cildi ölü hücrelerden Yığılarak katmanları. Yağ hücreleri derin çizgiler ve neden gevşeme daha yavaş çalışır. Sürekli bir nemlendirici kuru cilt ve kırışıklık olmadan. Kullanılan ürünler: Kipozom ve E vitamini, alkolsüz tonik, alerji giderici kremler ve genelde cildin yapısı hafif nemlendirici su içeriği için susamış içeren kremler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder