7 Ocak 2017 Cumartesi

2017 Balık Burcu Yorumu

Ortaklaşa gelişen parasal konularda çok şanslı olduğunuz bir yıla giriyorsunuz. Miras ile ilgili konular 2017’de lehinize sonuçlanabilir. Spritüal konulara olan ilginiz yine bu dönemde artacak.

Bu yıl cinselliğe düşkünlüğünüz artabilir.31 Temmuz - 26 Ağustos çocuk ile ilgili konuların aktif olduğu dönemler. 21 Haziran- 6 Temmuzda tüp bebek uygulaması yaptırabilirsiniz. Bu tarihler çocuk sahibi olmanızda yardım edecek.
11 Şubat'taki tutulma iş hayatınızı tetikliyor. Sağlığınıza bu tarihlerde dikkat edin. 26 Şubatta hayatınız ile ilgili önemli bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Baba ve erkek figürleriyle zorlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Unutmamanız gereken nokta; hiç kimse sizden daha değerli değil. 12 Mart'taki Dolunay özel hayatınızı aktifleştiriyor.

26 Şubat'taki tutulma hayatınızla ilgili çok önemli bir dönem başlatacak. 4 Nisan - 15 Nisan tarihlerine dikkat; sağlıklarınız bozulabilir. Yine bu tarihler de dış görünüşünüzde de değişiklikler yapmamalısınız. 2017’nin bahar aylarında ailenizden bir kadınla iletişiminiz bozulabilir. 5-11 Temmuz tarihleri arasında ev hayatınızla ilgili önemli bir değişim içine girebilirsiniz. Bu eşinizle barışma ya da boşanma gibi kararlar olabilir. İkili ilişkilerde de 26 Ağustos - 20 Eylül arasında önemli kararlar alabilirsiniz. Aşkınızın yüksek olduğu bir dönemde olacaksınız. Kariyer konusunda da 12 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında oldukça aktif ve şanslı olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder