15 Haziran 2015 Pazartesi

Göbek yağlarından kurtaran 5 içecek

guzel-gobek-icin-egzersizler
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kışın kazakların altında sakladığınız göbeğiniz kendini belli etmeye mi başladı?
Yaptığınız diyet ve egzersizlere düz bir karın için yardım ederken içeceğiniz 5 içecek, bizi göbek yağlarımızdan kurtarıyor.

İşte o içecekler…
Aromalı su: Su tüketiminin sağlık ve kilo vermek açısından faydalarını hepimiz biliyoruz. Su içme alışkanlığını bir türlü kazanamıyorsanız suyunuzun içine taze nane, greyfurt, portakal ve limon gibi kalorisi düşük olan sebze ve meyvelerle aroma katarak içmeye çalışın.
Greyfurt suyu: İçerdiği C vitamini sayesinde bağışıklığı güçlendiren greyfurt, kilo vermeniz ve göbek yağlarınızdan kurtulmanız için de fayda sağlıyor. Doygunluk hissi veren greyfurt, metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakma sürecini hızlandırıyor.
Nane çayı: Rahatlatıcı ve yenileyici özellikleri ile tüketilen nane çayının göbek düzleştirici etkisi var. Vücuda giren yağlı yiyeceklerin sindirilmesine ve şişkinlik sorununuzun ortadan kalkmasına yardımcı olan nane çayını her gün tüketin.
Yeşil çay: Uzmanlar tarafından sağlık üzerinde onlarca etkisi kanıtlanan yeşil çay, içindeki kateşin ve antioksidanlar sayesinde karın bölgenizdeki yağlardan kurtulmaya yardımcı oluyor.
Sıcak çikolata: Ne kadar şaşırtıcı olsa da bitter çikolata da zayıflamaya yardımcı oluyor. Değişik bir içecek alternatifi olarak bitter çikolatadan, sıcak çikolata yapın ve kahvaltıda tüketin. İştahınızın kapandığını göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder