24 Ekim 2014 Cuma

Kadınları kurtaracak saç önerileri

parlak-sac-tarifleri
Dışarı çıkarken kıyafet seçmekten daha zor bir şey varsa o da saçlara şekil vermektir. Belki kuaförler, sizin de zamanınızın çoğunu öldürdüğünüz favori mekanlarınızdan. Fakat para vermeden kolayca yapılan saçları kim istemez ki?
İşte, evden çıkmadan önce az bir vaktinizi ayırarak yapabileceğiniz 8 kolay ve şık saç modeli;
Yana atılmış tek taraflı örgü
Hem sofistike hem seksi! Bu saç modeli bize Marilyn Monroe’yu hatırlatıyor kesinlikle.
Klasik at kuyruğu
Biraz tatlı, birazcık da süslü görünen at kuyruğu aslında birçok saç modelinin temelini oluşturuyor. Fakat tek başına da sade bir güzelliği olduğu aşikar.
Dağınık Fransız topuzu
Kolay yapımı ve dağınık şıklığıyla anında sizi parlatacak bir tercih. Her kadının dolabında bulunan ya da mutlaka bulunması gereken küçük siyah elbiseyle aynı etkiyi yarattığını söyleyebiliriz. Jean’inizi giyin ve bu saçla kombinleyin, artık hazırsınız.
Gevşek Fransız örgüsü
Dişiliğin en çok ön plana çıktığı modellerden. Serbest, kolay ve zahmetsiz bir örgü.
Romantik dalgalar
Her zaman uyumlu görünmeniz için bilmeniz gereken tek saç modeli belki de. Fön makinası ve fırçayla kolayca yapabileceğiniz bu modelin çok vaktinizi almayacağına emin olabilirsiniz.
Basit dağınık topuz
İki de bir düzeltmenizi gerektirmeyecek en seksi ve kolay model bu sanırım. Toplayın ve kendi dağınıklığını yakalamasına izin verin.
Örgülü taç
Bu tatlı, bohem, şık örgü, sakin bir ilişkiyi anımsatır cinsten.
Klasik büküm topuz
Her ne kadar yapımı çok basit olsa da, görünümüyle en asil ve şık topuz diyebiliriz sanırım. Özel, zarif ve hafif bükümlü şekliyle görkemli kelimesinin hakkını veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder